Peintre Oy:n Tarina

Peintre Oy on uusi vapaan arkkitehtuurin maalausliike. Me Hannukselan veljekset, Julius ja Juhana, olemme Peintre Oy:n perustajat. Me olemme kokeneet kaupan ja rakentamisen alalla paljon. Olemme toimineet erilaisissa yhtiöissä ja nähneet monia tapoja toimia. Olemme jo pienestä pitäen oppineet kovaan työntekoon ja voimme sanoa olevamme rautaisia maalausalan ammattilaisia. Liikeideamme juuret ovat Juliuksen tekemän asiakaslähtöisen myynnin opinnäytetyössä, jonka keskeinen ajatus oli kehittää ja luoda asiakkaalle mahdollisimman helppo palvelu- ja myyntiprosessi. Laadukkaille, takuutyönä toteutettaville kodin ulkoverhouksille ja peltikattojen maalauksille on paljon kysyntää, ja siksi tarjoamme ammattitaitoista palvelua tällä tärkeällä ja kausiluonteisella alalla.

Yrityksessämme tehdään laadukasta työtä asiakkaidemme kotien hyväksi. Peintre Oy:n työntekijät ovat nuoria työmiehiä, joilla on vankka työmoraali. Osa meistä Peintreläisistä on opiskelijoita, ja me kaikki olemme takuulla kotimaisia. Me vapauttamme asiakkaamme kesän suurimmasta urakasta ja tarjoamme Suomen parasta maalauspalvelua Uudenmaan alueella.

Peintre Oy työllistää tänä vuonna noin 10 työntekijää ja värittää taloja rautaisella ammattitaidolla. Työntekijöillämme on viihtyisä työilmapiiri ja mahdottoman hyvä asenne. Tärkeimmät arvomme ovat kotimainen ammattitaito, laatu ja vastuullisuus.

Tarjoamme niin omakotiasujalle kuin asunto-osakeyhtiöille luotettavan, avaimet käteen -periaatteella toteutettavan julkisivun tai katon urakkatyön ilman turhia lisäkustannuksia. Me Peintreläiset maalamme ja teemme työtä esimiehiä myöten. Näin yrityksemme rakenne pysyy virkeänä, ja ammattilaisten ja asiakkaan välinen vuorovaikutus on toimivaa ja tehokasta. Asiakkaan tyytyväisyys on meidän ensimmäinen prioriteettimme, ja haluamme varmistaa, että kuulemme asiakkaan toiveet

Talon maalaus on yleensä koko kesän kestävä urakka. Yleisimpiä harhaluuloja on, että ulkopuolisen ammattiapu tulee kalliiksi ja että työmaa seisoo tontillasi pitkän aikaa. Listasimme yhdessä, mitä hyötyä palvelustamme on asiakkaalle.

  • Voit halutessasi itse luoda Peintre Oy:n tarjouksen Omakesälaskuria hyödyntämällä. Lupaamme käsitellä jokaisen tarjouksen 24 tunnin sisällä. Tarjouksen saaminen on nyt helpompaa kuin koskaan.
  • Peintre Oy:n palvelu takaa asiakkaalle edullisen ja turvallisen tavan siirtää kodin suurin kesäurakka ammattilaisille.
  • Kaikki Peintreläiset ovat asiantuntijoita.
  • Käytämme vain suomalaista työvoimaa.
  • Periaatteemme on toimia kaikissa tilanteissa asiakkaan parhaaksi.
  • Käytämme ainoastaan laadukkaita raaka-aineita.
  • Asiakas tapaa Peintren asiantuntijan jo valmiiksi pohjustetussa tapaamisessa, missä käydään läpi tarjouksen sisältö: toteutus, työvaiheet ja tarvittavat työmenetelmät.
  • Asiakasta informoidaan työnkulusta, asiakkaan toiveita kuunnellaan ja vuorovaikutus säilyy koko urakan ajan.
  • Työ tehdään työturvallisuusmääräyksiä noudattaen takuutyönä aina lopputarkastukseen asti. Lopputarkastuksessa asiakas hyväksyy urakan päättyneeksi.

Tapaa meidän asiantuntijat

ULKOVERHOUKSEN MAALAUS - PEINTRE

Ulkoverhouksen Maalaus

Huoliteltu kodin ulkoverhous antaa asunnolle ryhtiä ja suojelee talon materiaaleja vaihtuvilta sääolosuhteilta.

Peltikaton Maalaus

Peltikatto on syytä maalata säännöllisin väliajoin, jotta se kestää neljän vuodenajan aiheuttamat rasitukset. Hyvin pidetty peltikatto tuo kodille ryhtiä. Huoltomaalauksella pellille sadaan uusi, kestävä pinta, mikä siirtää vuosilla eteenpän kallista kattoremmonttia.
X